Bulunduğu Bölge: Kuzey Kıbrıs Iskele

Fiyatı: £ 91.000 ‘den başlayan fiyatlarla

ROYAL SUN ELITE RESIDENCE İLE MÜKEMMEL HAYAT

Gazimağusa İskele bölgesinde yapılandırılan Royal Sun Elite Residence; Noyanlar İnşaat tarafından imzasıyla hayata geçiriliyor. Noyanlar Şirketler Grubu bünyesinde kurulmuş olan Noyanlar İnşaat, müşterilerine kaliteli hizmetler sunarak bugüne kadar gerçekleştirmiş olduğu projelerle güven perçinliyor. Emlak sektöründeki tecrübesi ve kaliteli projeleri ile müşterilerinin ihtiyaçlarını benzersiz bir şekilde karşılayan Noyanlar İnşaat, sizi Akdeniz’in en gözde projelerine davet ediyor. Hem tatil köyünde hem de şehir yaşamında aynı anda bulunmak isteyenler, Royal Sun Elite Residence’ın karşı konulmaz cazibesine kapılıyor.

Royal Sun Elite Residence ile Lüks Bir Yaşam

Lüks bir yaşam vaat eden Royal Sun Elite Residence, on farklı model seçeneği ile her zevke hitap ediyor. 1122 daire 90 dönüm üzerinde konumlandırılan proje, yaşamın sıfır noktası olmaya aday. Sosyal aktivite alanları, sayısız tesisi ve çok daha fazlası ile yaşamınıza güzellik katan projede Larimar Blocks, Garnet Blocks, Onyx Blocks, Ruby Homes, Sapphire Homes, Jasper Blocks, Turkuaz Blocks, Aquamarine Blocks, Jade Blocks, Carnelian Blocks gibi alternatifler vardır. İçerisinde spor salonu, araç kiralama hizmeti, süpermarket, kuaför, eczane ve banka gibi donatıların bir arada bulunduğu Royal Sun Elite Residence, tatil ve yaşam tarzını birleştiren özel konsepti ile beklentilerinizi tam olarak karşılıyor. Yaşamı 365 günü tatil tadında geçirmek için tercih edebileceğiniz bu proje, kira getirisi arayan yatırımcılar için de oldukça avantajlıdır.

Royal Sun Elite Residence ile Her gün Tatil

Yeni bir yaşamın başlangıcı olan Royal Sun Elite Residence 3 + 1 yarım müstakil triplex villa,2 + 1 müstakil villa, 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1 penthouse, 1 + 1, 2 + 1 daireler ve stüdyo daireler ile herkesin keyif alarak yaşayabileceği yaşam alanları sunuyor. Konumu itibari ile konut amacına uygun olarak hazırlanan proje, şehir merkezine kolay ulaşım imkanı sağladığı için ayrıca avantajlıdır. Siz de hemen Royal Sun Elite Residence ayrıcalıklarından faydalanmaya başlayın, zamanı durdurun. Tüm zamanların en gözde projelerinden biri olan Royal Sun Elite Residence ile hayatı dolu dolu yaşayın. 


Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?