Bulunduğu Bölge: İskele Kıbrıs

Fiyatı: £63.000 ‘den başlayan fiyatlarla

PARK RESIDENCE İLE MÜKEMMEL YAŞAM

Gazimağusa İskele Bölgesinde konumlandırılan Park Residence, görselliği ile gözünüze, sunduğu donatılar ile yaşamınızın tamamına etki edecek. Sizleri huzurlu bir yaşam vaat eden Park Residence, doğal güzellikleri ile hayata bambaşka bir renk katıyor. Long Beach‘e yalnızca 200 metre mesafede bulunan Park Residence, Kuzey Kıbrıs’ın en dikkat çekici projelerinden bir tanesidir. Konut yaşamının sınırlarını aşan bu proje, konuttaki standartları yeni zirvelere taşıyor. Toplamda 11 bloğun bulunduğu Park Residence’ta 530 konut bulunuyor. Geniş balkon sahip stüdyo dairelerde balkonunuzdan hiç çıkmak istemeyeceksiniz. Güneşin ve denizin muhteşem uyumunu geniş balkonunuzda hissedebileceğiniz bu projede, kahvaltılarınızdan öğlen yemeğine kadar tüm öğünlerinizi balkonunuzda yapmak isteyeceksiniz.

Park Residence ile Hayat Başlasın

1+1, 2 + 1 ve 3+1 daire tiplerinin yer aldığı Park Residence’ta Rose Apartments, Lavender, Lily, Bougainville, Orchids, Carnation, Tulip, Daisy, Freezia gibi alternatifler sunuluyor. Çeşitli eğlence ve spor olanaklarına sahip olan Park Residence, huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmemiz için aklınıza gelebilecek tüm donatıları bir arada buluşturuyor. Yaşamanız için yeniden inşa edilmiş olan dairelerde mutluluk ve huzur biriktirebileceksiniz. Denizin kokusunu doyasıya çıkarabileceğiniz bu süreçte doğa manzarasının da tadı sizden yana olacak. Günümüzün mimarisi ile uyumlu olan modern tasarıma sahip olan Park Residence, yaşam kalitesinin en üst düzeye çıkmasına olanak sağlar.

Park Residence’ta Hayata Dair Çok Şey Var

Konaklamanızı unutulmaz kılacak dinlenme tesisleri arasında yer alan bu proje golf sahası, fitness center, yeşil alanlar, yürüyüş parkurları, oyun ve aktivite alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi birbirinden farklı donatılara sahiptir. Geniş oturma alanı ve barbekü imkanı ile doğal bir ortam sunan Park Residence’ta yok yok. Cazip bir yatırım seçeneği de olan bu proje, konumu ile hastane, okul, kafe ve barlara da oldukça yakındır. Siz de hayatın tadını bambaşka yaşamak istiyor ve ömrünün geri kalanında her gününüzü çok daha güzel geçirmek istiyorsanız Park Residence’ı tercih edin. Doğanın kalbine kucak açarak yaşam kalitenizi en üst seviyeye çıkarın. 

Park Residence Kuzey Kıbrıs Satılık Daire Fiyatları ve DetaylarKuzey Kıbrıs’ta Satılık Konsept Daire Park Residence. Kuzey kıbrıs İskele Bölgesi’nde satılık daire projesi Park Residence en uygun fiyatlar ve ödeme seçenekleri ile detaylı bilgilendirme.

Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?