Bulunduğu Bölge: Kuzey Kıbrıs İskele

Fiyatı: £71.750 ‘den başlayan fiyatlarla

ANGEL TOWERS GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA

Kıbrıs’ta muhteşem bir yaşama merhaba demek için Angel Towers’ı tercih edin. Gazimağusa İskele bölgesinde bulunan Angel Towers, adanın yatırım noktalarının en gözdesi konumunda yer alıyor. Noyanlar grup imzasıyla, alışveriş ve yaşam konsepti ile hayata geçen Angel Towers, aynı zamanda “En İyi Konut Ticaret Kompleksi” ödülüne sahiptir. Property NC dergisinin ev sahipliğinde düzenlenen “Property NC Awards” isimli ödül töreni, her yıl gayrimenkulün yıldızlarını belirliyor. Yeni ve eski mimari tasarımların harika karışımı ile ziyaretçilerini kendisine hayran bırakan bu proje, lüks iş ve konut kompleksi olarak sizlere sunuluyor.

Angel Towers Gerçek Bir Yaşam Değeri

Alışveriş merkezi ve rezidanstan oluşan bu proje, 1+1 ve 2 + 1 dairelerden ve 37 adet ticari mağazadan oluşan iki adet yüksek katlı daireden oluşuyor. Yeraltı bölgesinde otopark bulunan proje, otopark konusunun da bir sorun olmaktan çıkmasına olanak sağlıyor. 11 katlı A blok ve 13 katlı B blok projesi, Gazimağusa’nın tüm güzelliklerini ayaklarınızın altına seriyor. Muhteşem manzarası ile ergonomi ve kaliteyi birleştiren bu projede yatırım yapanlar kazanıyor. Mağazaların altında bulunan bodrum katları ile Angel Towers’tan faydalanmak isteyenler ise iş kurma sürecinde akıllıca bir tercih yapmış oluyor. Gözü yükseklerde olanlar için özel olarak dizayn edilen kuleler, yeni yaşamınıza mükemmel bir başlangıç yapmanızı sağlıyor.

Angel Towers’ın Yüksek ve Modern Konsepti ile Tanışın

Yüksek ve modern bir konsepte sahip olan Angel Towers caddeleri, ferah konseptleri, restoranları, sosyal alanları ve alışveriş merkezleri ile beklentilerinizi tam olarak karşılıyor. Hem sakinler hem de yatırımcılar için oldukça avantajlı olan bu proje, elverişli konumu sayesinde durduğu yerde kazandırıyor. Bowling salonlarına ve plaja yakınlığı ile bilinen Angel Towers, aynı zamanda tarihi mekanlara da yakın bir konumda yer alıyor. Eğlence merkezleri, spor merkezleri, alışveriş noktaları, restoranlar, üniversiteler, okullar ve bankalara yakın bir konumda yer alan Angel Towers, beklentilerinizin de ötesinde bir iş ve ev yaşamı vaat ediyor. Siz de hemen tercihinizi Angel Towers’tan yana yapın, yaptığınız yatırımdan karlı çıkın. 

Angel Towers Kıbrıs Satılık Daire ProjesiKuzey Kıbrıs’ta hem yatırım hem de tatil imkanı yaratan gayrimenkul yatırımı sayesinde Kuzey Kıbrıs Angel Towers da yerini hemen satın al, kolay ödeme ve kazanç sahibi ol.

Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?