Bulunduğu Bölge: Cyprus Deluxe

Fiyatı: £74.000 ‘den başlayan fiyatlarla

ROYAL SUN RESIDENCE İLE HAYALLERİNİZE ADIM ATIN

Kuzey Kıbrıs’ın en büyük projesi olma özelliği taşıyan Royal Sun Residence, yarım asra yaklaşan tecrübesi ile inşaatta söz sahibi olan Noyanlar Şirketler Grubu’nun bir iştiraki olan Noyanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmiştir. Titizlikle inşa edilen modern evler, hayat kalitesini yükseltecek özel yetenekleri ile beklentilerinizi tam olarak karşılıyor. Hem yaşam hem de yatırım için tercih edebileceğiniz bu proje, hayallerin gerçeğe dönüştüğü yeni bir hayat vaat ediyor. 1 + 1, 2 + 1 daireler ve 2 + 1 ve 3 + 1 villaların bulunduğu Royal Sun Residence, sosyal donatıları ile de beklentilerinizi tam olarak karşılıyor. Süpermarket, sauna, spor salonu, masaj salonu, restoran ve kafeler, park, sağlık merkezi gibi aklınıza gelebilecek birçok projenin bir arada bulunduğu Royal Sun Residence, hayallerinizdeki yaşamı ellerinizin içine almanızı sağlıyor.

Royal Sun Residence Sosyal Donatıları ile Yaşama Değer Katıyor

Tenis sahası, temizlik hizmeti, basketbol ve voleybol sahası, eğlence merkezi, bisiklet ve yürüyüş yolları, güvenli giriş gibi donanımları ile yaşamınızda değer katan Royal Sun Residence, her kesimden insana hitap ediyor. Son derece uygun maliyetlerle sahip olabileceğiniz bu proje, konumu itibarıyla da en doğru sonuçlara ulaşmanız olanak sağlar. Long Beach Bölgesinde yer alan bu proje, 950 daireden oluşuyor. İçerisinde sosyal aktivite alanları ve birçok tesisin bulunduğu Royal Sun Residence, Pearl Tripleks Evleri, Potamic Apartmanı, River Apartmanı, Sandy Apartmanı, Stream Tripleks Evler, Wave Apartmanı ve Aqua Apartmanını barındırıyor.

Royal Sun Residence ile Mükemmel Yaşam

Yedi yıldızlı bir yaşam konforunu sahip olan Royal Sun Residence, herkese hitap eden zengin alternatifleri sahiptir. Gözü yükseklerde olanlar için dizayn edilen Royal Sun Residence, sıra dışı konsepti ile lüks yaşamın kapılarını sonuna dek açıyor. Kuzey Kıbrıs’ta yedi yıldızlı bir yaşam kavuşmak isteyenler Akdeniz’in incisindeki yerini çoktan aldı. Ayrıcalıklı yaşam tarzını benimseyenlerin öncelikli tercih olan bu proje, kalitesi ve vizyonu ile liderler arasında bulunanların seçimi oluyor. Siz de hayat standardını yükselten değerli bir yaşamın kapılarını Royal Sun Residence ile açabilirsiniz. 

Royal Sun Residence Kuzey Kıbrıs Daire Fiyatları ve Proje BilgileriRoyal Sun Residence kıbrıs konut projesinde daire satın almak için proje hakkında detaylı bilgilendirme ve dairenin özellikleri, projenin özellikleri ve daire fiyatları bilgilendirmesi.

Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?