Dünyanın en ünlü Dergilerinden FORBES Dergisi, yayınladığı makale ile Kuzey Kıbrıs’ın Dünyanın 2021 yılında emlak yatırım yapılabilecek en iyi 5 sahil ülkesi arasında birinci sırada gösterdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bildiğiniz üzere dünya tarafından tanınmamış, sadece Türkiye tarafından tanınmış bir devlet olmasına rağmen Türkiye ve diğer ülkeler tarafından oldukça rağbet görmektedir. Yılda 3 milyon civarında turistin ziyaret ettiği ve yatırımlar yaptığı Kıbrıs, neredeyse yılın 300 günü parlayan güneşi ve muhteşem sahilleri ile dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor.

Son dönemde Mağusa, İskele, Girne ve Esentepe bölgelerinde geliştirilen projeler ile Türkiyeden ve dünyanın bir çok ülkesinden yabancılar yeşil ada Kıbrıs’a emlak ve iş yatırımları yapıyorlar. Muhteşem Mağusa ve İskele bölgesi kumsalları yanında yapılan ve yabancı yatırımcının dikkatini çeken 5 yıldızlı hotel konseptinde projeler ve akdenizin berrak suları yanında bir ev sahibi olmak isteyen binlerce yabancı bölgeye talep gösteriyor.

İşte tam da bu noktada dünyaca ünlü Forbes dergisinin de dikkatini çeken Kuzey Kıbrıs hakkında Katleen Peddicord isimli yazarın ve gezginin son yayınlanan makale ile Kıbrıs hakkında söyledikleri ;

‘ Deniz aşırı ülkelerde 30 yıl yaşamış ve yatırım yapmış biri olarak, dünyanın en iyi yatırım yapılabilecek deniz kenarı ülkeleri Kuzey Kıbrıs, Kolombiya, Brezilya, Meksika ve Belize ülkeleridir. Bu araştırmalar ‘ Yurt Dışında Yaşa ve Yatırım Yap 2021’ isimli araştırma sonucunda, hangi seçkin denizaşırı ülkelerde yaşanır veya emeklilik evleri alınması tavsiye etmektedir. Bu araştırma 70-100m2 arasındaki tatil evlerinin fiyat araştırmaların hakkında yapılmıştır. Tüm bu ülkeler arasında Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti, Denize manzaralı veya sahile en kolay ulaşılabilecek ülkeler arasında 75.000 Dolar fiyat ile birinci en güzel ülke olarak örnek gösteriliyor’.


Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?