Investinncyprus

Kıbrıs, Kuzey Kıbrıs, İstanbul, Gayrimenkul Danışmanlığı Firması

20 yılı aşkın gayrimenkul yatırım danışmanlığı tecrübemiz; Güven, Huzur ve Sadakat’i temel alan çalışma disiplinimiz ve binlerce memnun müşterimizle Kuzey Kıbrıs İskele Bölgesi’nde hizmet veriyoruz.

Investinncyprus , bölgenin en mantıklı gayrimenkul yatırım projelerinin tespit eder, ödeme yöntemlerini planlar, değer artış oranlarının takibini yapar ve yatırım planlaması alanında gayrimenkul danışmanlığı hizmeti sunar.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele ilinin tanıtılması, bölgenin en güçlü ve güvenilir firmalarının inşaat projelerinin sunumu ve yatırımın en doğru şekilde takip ve yönetimi üzerine destek vermekteyiz.

İstanbul Türkiye’de gayrimenkul danışmanlığı hizmeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet’inde daire satın almak hakkında bilmeniz gereken her konuda danışmanlık sunuyoruz.


Invest in Cyprus olarak uzmanlığımız ve zengin portföyümüzle yatırım danışmanlığı hizmeti vermekteyiz. Kıbrıs’ın önemli yatırım noktalarından cazip fiyatlı, yüksek getirisi olan gayrimenkulleri, dilerseniz kira garantili olarak sizlere sunuyoruz.

Sizlere önerdiğimiz gayrimenkul fırsatlarıyla, ufak birikimleriniz büyük kazanca dönüşebilir. Kıbrıs’ta alacağınız evin amortisman yani kendini geri ödeme süresi yaklaşık 6-10 yıldır. Kira getirisi ise yıllık ortalama ev maliyetinin %10-%12 ’sidir. Aynı maliyetlerle ülkemizin büyük şehirlerinde alacağınız gayrimenkul kira getirisine oranla Kıbrıs’ta yaklaşık olarak 3 kat daha fazla kira geliri elde edebilirsiniz. Kira garantisi sayesinde düzenli döviz geliriniz olur, bu sayede de yatırımın geri dönüşü çok kısa sürede tamamlanır.

Sterlin olarak gelen kiranın hesabınıza nasıl yatacağı, vergi takibinin nasıl yapılacağını, hukuk işleri ya da evin tamirat işlerini düşünmenize de hiç gerek yok. Kurduğumuz geniş altyapı sayesinde Kıbrıs’ta gayrimenkul pazarını hiç bilmeseniz de yatırımlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Alırken kazanın, sürekli gelir gelsin.

Yatırım amaçlı bir gayrimenkul satın almak ve onun kiracısını, tamirini, vergisini düşünmek yerine arkanıza yaslanıp rahatlamak ve aylık garantili kira almak istiyorsanız, doğru yere geldiniz.


Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?