Bulunduğu Bölge: Cyprus Deluxe

Fiyatı: £180.000’den başlayan fiyatlar

SEA PEARL RESIDENCE İLE YAŞAM ŞİMDİ BAŞLIYOR

Gazimağusa İskele Bölgesinde, Noyanlar Şirketler grubu imzasıyla hayata geçen Sea Pearl Residence projesi, kaliteli bir yaşam sürmek isteyen herkesin gözdesi! Eşsiz fırsatları gururla sunan Noyanlar İnşaat, kaliteli bir yaşam sürmek isteyenlerin ortak noktasıdır. Konforlu ve mutlu bir yaşamı sizlere sunan bu projede daire ve villa seçenekleri ile müstakil bir yaşam tarzına sahip olacaksınız. Mahrem alanınızı en iyi şekilde koruyabileceğiniz Sea Pearl Residence, yeşil bahçeleri ve geniş alanları ile sizi olabildiğince doğanın içerisine çekiyor. Doğanın armağanı olan eşsiz güzellikleri doyasıya yaşayabileceğiniz Sea Pearl Residence kapsamında doğal ortamlar ön plana çıkıyor. İskele Long Beach bölgesinin en gözde projelerinden bir tanesi olan bu proje, yaşam alışkanlıklarınızı kökten bir biçimde değiştirecek.

Sea Pearl Residence ile Yaşam Kalitenizi Artırın

Yaşam kalitesini artıran zengin donanımlara sahip olan Sea Pearl Residence, konfor ve kalitenin yeni adresi olacak. Evinizin sıcaklığında, lüks bir yaşam hayal ediyorsanız doğru yerdesiniz. 150 ila 170 metrekare arasında değişen bu yapılar 52 adet 3 + 1 müstakil villa ve 1+1, 2 + 1, ve 3 + 1 deniz manzaralı rezidans daire seçeneklerine sahiptir. Toplamda iki apartmandan oluşan bu rezidans, villalar ile birlikte mükemmel bir yaşamın anahtarını sizlere sunuyor. Güvenilir ve kaliteli bir yaşamın gereksinimlerini tek bir çatı altında toplayan Sea Pearl Residence, yaşam kalitenizi artırmak için ihtiyacınız olan tüm donanımları tek merkezden sizlere sunuyor.

Sea Pearl Residence’ın Zengin Donanımları

Güvenlik, yüzme havuzları, ortak yeşil alanlar, piknik alanları, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları ve yürüyüş yolları gibi aklınıza gelebilecek birçok donatının bir arada bulunduğu Sea Pearl Residence kapsamında her şey rahatınız için tasarlandı. Konum itibari ile oldukça avantajlı bir noktada yer alan bu proje, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz merkezlere yakın bir konumda yer alır. Siz de hayatınızın geri kalanında muhteşem bir yaşam sürmek istiyorsanız Sea Pearl Residence’ı tercih edin. Yeni evinize taşındığınızda, hayatın her gün yeniden mükemmel bir şekilde başladığını göreceksiniz. 

Sea Pearl Residence Kuzey Kıbrıs Konut Fiyatları Hakkında ve Proje ÖzellikleriKuzey Kıbrıs’ta satılan daire projesi Sea Pearl Residence daire bilgileri, proje detayları ve Kuzey Kıbrıs satılık daire fiyatları hakkında detaylı bilgilendirme ve proje görselleri.

Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?