Bulunduğu Bölge: Kuzey Kıbrıs İskele

Fiyatı: £69.540’den başlayan fiyatlar

SEA LIFE PLUS İLE BEKLENTİLERİNİZİ AŞIN

Kıbrıs’ın en gözde tatil bölgesi beldesi İskele Long Beach’in yakın çevresinde yer alan Sea Life Plus sayesinde dört mevsim boyunca yaşamın tadını doyasıya çıkaracaksınız. Yatırma ve yaşamaya uygun olan bu proje, dört mevsim boyunca hayatın tadını doyasıya yaşamanıza olanak sağlar. Yıl boyu dinginliği ile ön plana çıkan bu projede güne mükemmel bir şekilde başlayacaksınız. Yeşil ortamın güzel manzaralarını doyasıya çıkartmak için tercih edeceğiniz Sea Life Plus, masmavi denizin tüm güzelliklerini sizlere sunuyor. Noyanlar İnşaat tarafından hazırlanan Sea Life Plus, stüdyo, 1+1, 1,2 + 1 ve 1 + 1 penthouse seçeneklerine sahiptir. Zengin alternatifler arasından bütçenize ve beklentilerinize en uygun olanlarını tercih ederek konforlu ve huzurlu bir yaşama ilk adımı atabilirsiniz.

Sea Life Plus ile Eğlence Doruklarda

İçerisinde piknik alanları, barbekü alanları, temizlik hizmeti, market, güzellik salonu, kuaför salonu, oyun ve aktivite alanları gibi birbirinden farklı seçeneklere sahip olan Sea Life Plus projesinde çocuk havuzu ve açık yüzme havuzu, spor ve eğlence faaliyetlerini sürdürebileceğiniz imkanlar da vardır. Temiz havada spor yapmayı sevenler için tenis kortları ve diğer açık hava spor sahalarına sahip olabileceğiniz proje, aynı zamanda alışveriş yapmayı sevenler için de oldukça avantajlıdır. Bölgenin değerini artıran birçok alışveriş merkezine yakın bir konumda yer alan Sea Life Plus, özellikle yatırım amaçlı olarak değerlendirmek isteyenleri cezbediyor.

Sea Life Plus’ın stratejik Konumu

Stratejik bir konuma sahip olan Sea Life Plus, şehir merkezine yakınlığı ile de ön plana çıkıyor. Cazip bir yatırım alternatifi olan Sea Life Plus, ev sahipleri için değerini günbegün artırıyor. SPA, sauna ve masaj salonu, spor merkezi, çocuk oyun alanı, kafe ve havuz bar, süpermarket ve kasap gibi aklınıza gelebilecek tüm donatıların bir arada bulunduğu proje, sizleri unutulmaz bir yaşama davet ediyor. Kıbrıs’ın tüm güzelliklerini doyasıya yaşayabileceğiniz, başınızda sağ tarafa çevirdiğinizde enfes maviliği görebileceğiniz, sol tarafa çevirdiğinizde yeşilliğin bütünlüğünde kaybolabileceğiniz benzersiz bir proje şimdi çok yakınınızda.

Sea Life Plus Kuzey Kıbrıs Daire Fiyatları ve Proje DetaylarıKuzey Kıbrıs Sea Life Plus konut projesinin özellikleri ve Kuzey Kıbrıs konut fiyatları hakkında detaylı bilgilendirme. Proje içerisindeki daire özellikleri, metrekare bilgileri ve en uygun ödeme seçenekleri ve kampanyalar hakkında bilgilendirme makalesi.

Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?