Bulunduğu Bölge: Kuzey Kıbrıs İskele

Proje Teslim Tarihi: 15/06/2022

Yaşam Başlama Tarihi: 15/06/2022

Fiyatı: £ 72.000 BAŞLAYAN FİYATLARLA

ABELIA RESIDENCE İLE HAYAT BAMBAŞKA

Gazimağusa İskele bölgesinde yer alan Abelia Residence, beş yıldızlı otel konforunda doyasıya yaşamanıza olanak sağlayacak. Kapanmaz deniz manzarasına sahip olan Abelia Residence, dalga biçimde balkon konsepti ile hem gözünüze hem de ruhunuza hitap edecek. Çok katlı mimariye sahip olan bu proje, tasarımıyla zarafeti iliklerinize kadar yaşamanıza yardımcı oluyor. Kıbrıs Gazimağusa Yeni İskele bölgesinde konumlandırılan Abelia Residence,, huzurlu bir yaşam alanını ayaklarınızın altına seriyor.

Abelia Residence’ta Konfor Ön Planda

Bolca konforun içinde bulunduğu Abelia Residence, eşsiz Akdeniz manzarası sayesinde rüyalarınızın gerçeğe dönüşmesine olanak sağlıyor. Bir tarafınızda yeşil, diğer tarafınızda mavinin alabildiğince farklı tonlarını görebileceğiniz bu rezidans 10, 12 ve 14 katlı apartman bloğundan oluşuyor. Lüks bir site formatında hazırlanan bu projenin içerisinde parklar, kafeler, süpermarket, kapalı ve açık havuz bulunuyor. Doğanın güzelliklerini ve armağanlarını sonuna dek yaşayacağınız Abelia Residence’ta aynı zamanda kusursuz bir altyapının tadını çıkarmanız da mümkün. Denize sadece 100 metrelik bir mesafede konumlandırılan Abelia Residence, tüm Akdeniz’i ayaklarınızın altına almanıza olanak sağlar. Kendine değer verenlerin ortak noktası olan Abelia Residence ile her gün yaşamaya değer olacak. Kusursuz mimarisi ve sosyal olanakları ile her gün yeni bir şey keşfedeceğiniz bu alanda her şey size özel…

Abelia Residence ile Akdenizli Olun

Akdeniz’in sıcak ve temiz suyunda yüzmek, kendinize kızgın kumların içine atmak, hayatı dolu dolu yaşamak istiyorsanız siz de Abelia Residence’ı tercih edin. Yapımında en modern ve en kaliteli malzemelerin kullanıldığı bu projede konforu sağlamak için her şeyi düşündük. İki yıl kiralama garantisi ile sizlere sunmuş olduğumuz Abelia Residence’ta kapıda çocuk oyun alanı, çocuk oyun alanı, sauna, masaj odası, basketbol sahası, tenis kortu, parklar ve çok daha fazlası sizleri bekliyor. Yaşamın tadını doyasıya çıkaracağınız bu projede restoranlar, mağazalar, hastaneler, tarihi gezi yerleri ve çok daha fazlası yalnızca 10 dakikalık bir mesafededir. Hayat sizin için değerliyse ve yaşamaya değerse daha fazla zaman kaybetmeyin. Hem yatırım hem de yaşam için oldukça avantajlı olan ayrıcalıklı dairelerdeki yerinizi hemen alın. 

Abelia Residence’ta Kaliteli ve Huzurlu Bir Hayat5 yıldızlı otel konforu sunan Abelia Residence, huzurlu ve keyifli bir hayat kalitesi yaşatır. Abelia Residence ile Kıbrıs’ta -Açık ve Kapalı Havuz -Cafe ve Restoranları -Açık ve Kapalı Spor alanı -Güzellik Salonu -Teniz Kortu -Çocuk Oyun Alanları ve Kreş -Masaj ve Sauna -Spa ve Türk Hamamı -Açık Hava Sineması ile kaliteli bir yaşam alanı. Hazır konut projeleriyle hemen teslim imkanı sunan Kıbrıs’ta kalitenin ve huzurun adresi Abelia Residence’ta herkese özel bir daire var.

Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?