Bulunduğu Bölge: Kuzey Kıbrıs İskele

Fiyatı: £77.547 ‘den başlayan fiyatlarla

CAESAR BLUE AKDENİZ’İN SİZE BİR ARMAĞANI

Tamamen size özel olan Caesar Blue, Gazimağusa iskele bölgesinde hayallerinizdeki yaşamı tamamıyla karşılıyor. Tamamen döşenmiş dairelerimizin olduğu Caesar Blue’da alacağınız eksiksiz hizmetler ile kendinizi cennette hissedebilirsiniz. Kurum içi tasarımcılar tarafından tasarlanan daireler, hayallerinizdeki gibi sizlere mükemmeli vaat ediyor. Uzaktayken de kiralayabileceğiniz bu süreçte tatilin keyfini doyasıya çıkaracaksınız. Alacağınız eksiksiz hizmet sayesinde yaşamın değeri bir başka olacak. Diğer projelerinde tadını çıkarabileceğiniz VIP üyelik kartlarına sahip olan Caesar Blue, kapsamında her yatırımcı, projelerin ve seyahat sürecinin tüm avantajlarından yararlanabileceği VIP kartı sayesinde rahatlığı doyasıya yaşatıyor.

Caesar Blue’nun Tamamen Döşenen Daireleri

Tamamen döşenmiş daireler, özel tasarlandığı için gözünüze de hitap eder. Yüksek standartlı panthouse’lar ve daireler, tatilin keyfini dilediğiniz zaman çıkarmanıza olanak sağlar. Uzaktayken de kiralama imkanı bulabileceğiniz bu süreçte VIP üyelik kartı alarak yaşamınıza değer katabilirsiniz. Tüm Caesar Blue sahiplerinin diğer projelerin tadını çıkarması için tercih edebileceği bu sistem, yaşamı farklı renklerde, doyasıya yaşamanıza olanak sağlar. Siz de ihtiyacınız olan kaliteli yaşama yüksek standartlarda ulaşmak istiyorsanız bizimle iletişime geçin. Hayallerinizdeki hayatı somutlaştıran mükemmel bir yaşamı sizlere sunalım. Mavi beyaz yeşilin buluşma noktası olan Gazimağusa İskele bölgesinde konumlandırdığımız döşenmiş dairelerimiz, zahmetsizce ulaşılabilir lükse sahip olmanıza yardımcı oluyor.

Caesar Blue ile Gökyüzü Sizin

Mavi ile yeşilin buluşma noktası olan Caesar Blue, size hayallerinizdeki yaşamı vaat ediyor. Zengin içerikli konsepti sayesinde içinden çıkmak istemeyeceğiniz bu proje, aynı zamanda akıllı bir yatırım aracıdır. Beklentilerinizi tam olarak karşılayan zengin seçeneklere sahip olan Caesar Blue dairelerini bir kez gezdiğinizde bir daha başka bir projeyi görmek istemeyeceksiniz. Gerçek yaşam keyfini doyasıya çıkaracağınız bu proje sayesinde hayat kalitenizi yükselteceksiniz. Hayatın değerini bilenlere ve bunu kendi yaşamına entegre etmek isteyenlere özel olarak hazırlanan Caesar Blue sayesinde yaşamınızın standartlarını yükselteceksiniz. Bir tarafta alabildiğince mavi, diğer tarafta alabildiğince yeşile doyacağınız bu proje ile her açıdan kazanan siz olacaksınız. Ömür uzatan güzellikleri ile hayatı renklendiren Akdeniz, Caesar Blue ile yeni eviniz olacak. 


Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?