Bulunduğu Bölge: İskele

Fiyatı: £ 68.000 ‘den başlayan fiyatlarla

ROYAL LIFE RESIDENCE ARADIĞINIZ PROJE

Royal Life Residence, yaşamınıza yeni bir pencereden bakmanızı sağlayacak iki uzun bloktan oluşuyor. Noyanlar Şirketler Grubu imzasıyla hayata geçen Royal Life Residence, kaliteli hizmeti uygun maliyetlerle sizlerle buluşturuyor. Can alıcı bir konuma sahip olan bu proje, toplamda 550 daireden oluşuyor. Konforlu bir yaşam garanti eden bu proje Long Beach bölgesinin en gözde siteleri arasında bulunur. Hayatınızın geri kalanında kendinizi özel hissetmenize olanak sağlayacak bu proje Long Beach’e yalnızca 100 metrelik bir mesafededir. Stüdyo ve 1+1 daire seçeneklerinin bulunduğu Royal Life Residence’ta güneşin doğuşunu izleyebileceğiniz mükemmel bir yaşama sahip olacaksınız.

 Royal Life Residence ile Her gün Tatil Tadında

Her sabah hayatınızı tatili tadında geçirmek için tercih edebileceğiniz Royal Life Residence, size ömür boyu tatil yapma şansı sunuyor. Farklı model alternatifine sahip olan Posedion apartmanlarından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. İçerisinde piknik alanları, barbekü, temizlik, mağaza, güzellik salonu, kuaför salonu gibi aktivitelerin yapılabildiği Royal Life Residence’ta aynı zamanda çocuklar da unutulmadı. Çocuklar için zengin aktivite alanlarının bulunduğu Royal Life Residence oyun alanları, çocuk havuzu ve diğer havuz seçenekleri ile beklentilerinizi tam olarak karşılıyor. Bölgenin en lüks sahil projelerinden bir tanesi olan Royal Life Residence, oluşturduğu ferah daireler sayesinde yaşamanızın dolu dolu geçmesini sağlıyor.

Royal Life Residence’ta Tüm Detaylar Düşünüldü

Tüm detayların en ince ayrıntısına kadar planlandığı Royal Life Residence’ta deniz manzaralı balkonunuzda yemek yemenin tadını çıkaracaksınız. Bu esnada çocuklarınız da oyun alanında ve havuzda yaşamın tadını çıkaracak. İçinizde denizin kokusunu çekecek ve hayatı doyasıya yaşayacaksınız. Park yerleri ve daha fazlası, hediyelik dükkan, süpermarket ve kasap, eczane, spor merkezi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık spor tesisleri gibi bir çok farklı donatılara sahip olan bu projede hayatın tadı bir başka çıkacak. Restoran ve bar, çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu ve su kaydıraklı havuz, site güvenliği gibi birbirinden farklı donanımlara sahip olan Royal Life Residence, aradığınız en iyi proje olacak.

Royal Life Residence Kuzey Kıbrıs Satılık Daire Fiyatları ve AçıklamaKuzey Kıbrıs İskele Bölgesi gayrimenkul yatırımı ve konut sahibi olmak hakkında Royal Life Residence tanıtımı, daire fiyatları, daire özellikleri ve Kıbrıs’ta konut satın alma hakkında proje açıklaması.

Projelerimiz hakkında bilgi almak ister misiniz?